Svensk kone hevnet seg på mannen som forlot henne for hennes søster

Det er sannsynligvis ingen par som har den holdningen at de vil avvike i fremtiden når de gifter seg. Av denne grunn kan mange skilsmisse være rotete, traumatiske og dramatiske. Her valgte en svensk kvinne å ta saken i sine egne hender - ved å arrangere en fotografi for å hedre det fantastiske livets nytt liv som hennes skilsmisse ga opphav til.

Å feire en skilsmisse på den måten må virkelig føle seg forferdelig mot den andre parten i ligningen. Men for den 35 år gamle Agnes Johansson fra Göteborg følte det seg som om det var ganske riktig måte å håndtere sin usanne mann, som dessverre hadde samlet det med søsteren.

Tre uker tidligere hadde Agnes et håndskrevet notat fra mannen som fant ut at han ville forlate henne. Heldigvis viste timingen seg å være helt perfekt.

Brevet, svaret hennes og den etterfølgende fotografien hvor hun lo og drakk en flaske vin, så mens hennes brudekjole brent opp har blitt en viral video som har blitt delt og nytes av titusenvis av mennesker over hele verden. Brevet fra paret som startet helheten er som følger:

Kjære Agnes,

Jeg skriver dette for å fortelle deg at jeg forlater deg.

Jeg har vært en god mann i 4 år, men jeg har ikke noe for det.

De siste to ukene har vært et helvete. Sjefen din ringte meg for å fortelle deg at du hadde avsluttet, og det var den siste dråpen.

I forrige uke kom du hjem og du merket ikke en gang at jeg hadde kuttet meg, kokte din favorittmat og til og med hatt det nye undertøyet i springen.

Du spiste i 2 minutter, så gikk til sengs etter å ha sett på TV på en stund.

Du sier aldri mer til meg at du elsker meg; Du vil ikke ha sex eller gjøre noe som du og din kone skal gjøre sammen. Enten er du utro, eller du elsker ikke meg lenge; Spiller ingen rolle! Jeg drar.

Din ex-ektemann

PS! ikke prøv å finne meg Jeg og din SYSTER flytter til Stockholm sammen. Ha et fantastisk liv!
Han kunne aldri forestille seg hvordan hun ville svare på dette ...

---

Kjære tidligere mann,

Brevet din nøt virkelig dagen min. Det er sant at vi har vært gift i 4 år, men en god mann er langt fra det du har vært.

Jeg ser på TV for å unngå å høre din konstante gnaw. Det er synd at det plaget deg.

Jeg la merke til at du hadde kuttet deg i forrige uke, men det første jeg kom til å tenke på da jeg så deg var at du så ut som en jente! Fordi min mor lærte meg, er det bedre å være stille når du ikke har noe å si, jeg valgte ikke å kommentere.

Og da du lagde min favorittmiddag, må du ha blandet meg med MY SYSTER, jeg sluttet å spise svin 4 år siden.

Ditt nye undertøy forresten: Jeg vendte meg bort fra deg fordi prisen på $ 299 fortsatt var igjen. Jeg håper virkelig det var en tilfeldighet at søsteren min lånte 300 kr av meg samme morgen.

Tross alt elsket jeg deg fortsatt og håpet vi kunne få vårt forhold til å fungere. Så da jeg vant en jackpot på 6,9 millioner, bestemte jeg meg for å avbryte meg selv og kjøpte to billetter til oss til Maldivene. Men da jeg kom hjem var du borte.

Alt skjer av en grunn, antar jeg. Jeg håper du får det livet du alltid har ønsket. Min advokat sa brevet du skrev garanterer at du aldri kan få en krone av pengene mine. Så vær greit.
Vær så snill,

Din ex-kone, fri og rik som en troll!

Liker du denne historien? Så besøk vår nettbutikk!Få din Black Wood Folding Chair with Padded Seat i dag ved å klikke her!

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Older Post Newer Post