Hustru får ultimate hevn på mann som gjorde det utenkelige

Det er trolig ingen par som er innstilt på å skille seg i fremtiden når de gifter seg. Av den grunn kan mange skilsmisser bli rotete, traumatiske og dramatiske. Her valgte en svensk kvinne å ta saken i egne hender - ved å organisere en fotoseanse til ære for den fantastiske nye starten i livet som hennes skilsmisse var begynnelsen på.

Å feire en skilsmisse på denne måten må virkelig føles fryktelig for den andre parten i ligningen. Men for 35-årige Agnes Johansson fra Gøteborg føltes det som den helt riktige måten å håndtere sin utro ektemann på, som usmakelig nok hadde vært det med hennes søster.

Tre uker tidligere fikk Agnes et håndskrevet notat fra sin mann der det fremgikk at han ville forlate henne. Heldigvis viste det seg at timingen var helt perfekt.

Brevet, hennes svar og den påfølgende fotoseansen hvor hun lo og drakk en flaske vin mens hun så på at brudekjolen hennes brant opp, har blitt en viral video som har blitt delt og likt av titusener av mennesker rundt om i verden. I brevet fra mannen hennes som startet det hele stod det følgende:

Kjære Agnes,

Jeg skriver dette for å fortelle deg at jeg forlater deg.

Jeg har vært en god mann i 4 år, men jeg har ikke fått noe igjen for det.

De siste to ukene har vært et helvete. Sjefen din ringte meg for å fortelle meg at du hadde sagt opp, og det var siste dråpen.

I forrige uke kom du hjem og du la ikke engang merke til at jeg hadde klipt meg, lagt favorittmaten din og til og med hadde på meg splitter nytt undertøy.

Du spiste opp på 2 minutter, og gikk deretter til sengs og la deg etter at du hadde sett på TV en stund.

Du sier aldri at du elsker meg lenger og du vil ikke ha sex eller gjøre noe som en mann og en kone burde gjøre sammen. Enten er du utro, eller så elsker du meg ikke lenger. Det spiller ingen rolle! Jeg drar.

Din eksmann

PS. Ikke prøv å finne meg. Jeg og din SØSTER flytter til Stockholm sammen. Ha et fantastisk liv!
---

Han kunne aldri forestilt seg hvordan hun ville svare på dette…

---

Kjære tidligere ektefelle,

Brevet ditt lyste virkelig opp dagen min. Det er sant at vi har vært gift i fire år, men en god mann er langt fra hva du har vært.

Jeg ser på TV for å unngå å høre på den konstante klagingen din. Så synd at det forstyrret deg.

Jeg la faktisk merke til at du hadde klippet håret i forrige uke, men det første som slo meg når jeg så deg var at du så ut som en jente! Siden min mor lærte meg at det er bedre å være stille når du ikke har noe hyggelig å si, valgte jeg å ikke kommentere det.

Og når du lagde favorittmåltidet mitt, må du ha forvekslet meg med SØSTEREN MIN. Jeg sluttet å spise svinekjøtt for fire år siden.

Og når det gjelder ditt nye undertøy snudde jeg meg bort fra deg fordi prislappen på 299 kr fortsatt hang på. Jeg håper virkelig at det var en tilfeldighet at min søster lånte 300 kr av meg den morgenen.

Tross alt dette, elsket jeg deg fortsatt og håpte på at vi kunne få forholdet til å fungere. Så når jeg vant en jackpot på 6,9 millioner kroner, bestemte jeg meg for å slutte i jobben og kjøpte to billetter til oss til Maldivene. Men da jeg kom hjem var du borte.

Alt skjer av en grunn antar jeg. Jeg håper du får det livet du alltid har ønsket deg. Advokaten min sa at brevet du skrev garanterer at du aldri får en krone av pengene mine. Så ha det bra.

Vennlig hilsen,
Din ekskone, fri og rik som et troll!

Nyt du denne historien? Så besøk vår nettbutikk!Få din Mahogany Wood Folding Chair with Padded Seat i dag ved å klikke her!

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Older Post Newer Post